Aiga> Tala Fou> Machine Process Tala Fou
July 03, 2023

Machine Process Tala Fou

Machineships Mea tusia

faʻafeiloaʻiga

O le masini gaosi o se masani ma uma-aofia tekinolosi cooksion. O le masini gaosi o loʻo taʻua i totonu o loʻo faʻasino i luga o le faʻagaioiga o lona uiga o loʻo faʻaaogaina i luga o togafitiga i luga, o loʻo i ai ni mea e faʻaalu i le "fausiaina o le masini.

E tele ituaiga ituaiga o faiga faʻa-masini, ma o le masani ai faiga o lona uiga e leai se mea e sili atu nai lo le liliu, fale, tagi, Machines Center CNC. O nisi metotia fou o lo o atiae. O le umi o lenei tusi ua faʻatapulaʻaina, ina ia ou le lisiina faʻatasi. Naʻo le tele o aʻafiaga o loʻo aʻafia ai faiga o ata i tagata e mamanu, pei o le oneone mafolafola, tosota, le polagiina ma fetuʻutuʻu, o le a talanoaina, o le a talanoaina ai, ma tagofia lea.

uiga

O uiga o le masini e mafai ona aotelega e pei: O le saoasaoa maualuga, maualuga lelei ma maualuga le tonu.
Mo eseese masini masini tekonolosi o lona uiga, o latou uiga o loʻo faʻaalia i le Lisi i lalo:

Faatatauina o mea

Oneone oneone


Sand Blosts o se ituaiga o tekonolosi e faʻaaoga ai le ea poʻo le vai tafe e ave ai ni vaega faigata e faʻatino ai aafiaga o le fale faigaluega poʻo le le lelei. Faʻamoemoe e pei o le osofaʻiga faʻamalosiʻau, o le taʻele o le faʻamaufaʻailogaina, faamamaina, ma isi, e le o talanoaina iinei. O le faʻaaogaina o foliga o tekonolosi e manaʻomia tele iinei. I se tulaga lautele, o le auʻaunaga oneone e faʻaogaina e fai ai le gumb luga / fog luga o luga / oneone luga.
E mafai ona faʻaaogaina le oneone e toetoe lava o mea uma e aofia ai luga o le galuega

Siliki ata
Uaea le uaea e toetoe lava o se tasi o le sili ona taʻutaʻua o le sili ona uʻamea faʻalelei metotia. O le ata saʻo e mafai ona vaʻaia i tusiga, aemaise le faʻapitoa stalinless Steel, sima ma palasitika.
O le ata e masani ona pipiʻi i le tino, o le togitosolimaina o le CNC ma le Aser, ma gaosia metotia e matua ese lava, o le tau talafeagai e ese lava.

Rolling saito
Rolling, ua lauiloa foi o le gasturling, o se aso anamua o loʻo fai lea o se koni o le kolok e faʻaaoga e faʻaopopo ai ni uʻamea faʻapipiʻi ma faʻafaigofieina ma faʻaaogaina le feteʻenaʻiga ma le faʻaaogaina. Peitaʻi, ma le manaʻoga a tagata lautele, o le uiga agamalu o le faiga lemu i le alu ma le faʻasolosolo o aʻe aʻe, ma i nisi oloa, ua sili atu nai lo le faiga aoga.
CNC togitogia
CNC togitogia o le faʻaaogaina o CNC i luga o le au faigaluega luga mo le liliu i le togitogiga, o le faʻatulagaina o le silika ma cd laina e mafai foi ona pulea le loloto o le fesoasoani .

polesi
O le polesing e faasino i le gaosi metotia faʻaaogaina masini, vailaʻau poʻo le eletise eletise e faʻaititia ai le mamafa o le fale faigaluega ina ia maua ai se moli ma lamolemole. O le fesuiaʻiga o le gaosiga i luga o le laualuga e ala i le faʻaaogaina o le poletisi meafaigaluega ma le faʻaesea fasimea poʻo isi faʻasalalauga faʻasalalau.

Inisinia polesi
O le faʻauluuluga o le faʻamamaina o le tipiina o mea, mea i luga o le palasitika o le faʻamamaina e aveese ai le convex ina ua uma le polesi o metotia, paʻepaʻe, o loʻo faʻaaogaina ai le uili.
O le metotia o le Super Fielding Plishing mafai ona faʻaaogaina pe a maualuga le tulaga maualuga. Super Fills Paishing o le faʻaaogaina o mea faigaluega faʻapitoa, o loʻo i ai i le polesi o le vai, faʻamalosi i luga o le galuega, mo le tele-saoasaoa O le laualuga o le Ra0.008mm e mafai ona ausia e lenei metotia, o le maualuga lea i totonu o auala poli. O lenei metotia e masani ona faʻaaogaina i le le fiafia o loʻo i ai

Vai vai
O le vaipuna e faʻalagolago i le saoasaoa tele e tafe ai le vai ma le tuʻusaunoa o loʻo taumafai e fufulu le mea faigaluega i luga e ausia ai le mafuaʻaga o le liligiina. O metotia masani o: SHAZSHIVE Jet Machineshige, suavai vaalele, hydro gydrodynamic greanding, etc.
O le Hydrodynamic Lappic o loʻo tulaʻi mai e le sosolo i le faʻamalologa o le faʻamaloloina o le suavai o loʻo uʻu e fuga mai le galuega tele i le televave i luga o le galuega saoasaoa. O le suavai o le suavai e masani ona faia o le sili ona mafai ona tafe lelei i lalo o le maualalo maualalo o le mamafa ma ua fefiloi ma agelu. E mafai ona avea Abrastive i le sili sili ona manaia

Magnetic Greinding poling
O le magnetic Greanding poligging o le faʻaaogaina o le maneta absives i lalo o le gaioiga o le maneta fanua na fausia ai fanua, olo o le pulumu. O lona avanoa lelei e maualuga le lelei o le faʻatinoina, uiga lelei, faigofie ona faʻatautaia tulaga gaosi, lelei tulaga galue. Ma le talafeagai ma le talafeagai, o le laufanua e mafai ona ausia ra0.1μμm.

Share to:

LET'S GET IN TOUCH

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu