Aiga> Faʻatau> CNC Milling Machines> Nickel faʻapipiʻi le saʻo CNC masini
Nickel faʻapipiʻi le saʻo CNC masini
Nickel faʻapipiʻi le saʻo CNC masini
Nickel faʻapipiʻi le saʻo CNC masini
Nickel faʻapipiʻi le saʻo CNC masini
Nickel faʻapipiʻi le saʻo CNC masini

Nickel faʻapipiʻi le saʻo CNC masini

Get Latest Price
Felauaiga:Ocean,Land,Air
Faamatalaga o oloa
Oloa Uiga

Faataʻitaʻiga No.CM-002

Faamatalaga o oloa

Na faʻapipiʻiina e le NICKEL CNC masini, ni vaega o le mea o le Alumoninum6061-T6, o le laualuga e mafai ona lelei atoatoa, afaina o le eleele. Matou te faʻaaogaina le EPE Foam Oloa oloa afifiina, ia mautinoa o oloa e le ofi. A o leʻi faia ma ina ua maeʻa ni oloa o se sakkel-umu i luga o le televave, i le masini faʻagasologa e tatau ona toe faʻaleleia o oloa, e maua ai le tagata tomai e faʻamalieina o mea manaʻomia. I le lava taimi tulaga amio lelei i le taimi lava o asiasiga, oloa oloa o le a faʻapipiʻi i la tatou lipoti tele asiasiga. .

Inisinia i le Decompiation of Oloa gaosiga laasaga e sili atu ai le lelei o le NC Schodgessing Lelei.

CNC Machining programming


Inisinia na siakiina le filo o le muamua oloa ma siaki i le filo BOOGE.CE, e aofia ai oloa uma e tele, e aofia ai foliga ma faaeteete

CNC Machining Products Thread Inspection

CNC Schoolt Center Spindle Speed ​​Spist 20000rpm Maua le oloa i luga.cnc masini o le maualuga-lelei luga o le isi auala e maua mai ai .Cevete uma CNC masini masini. O loʻo afifiina oloa i le epela ma o loʻo avanoa i le mea e mafai ai ona faʻaaogaina le oloa i taimi

CNC Machining of high-quality surface

I le avea ai o se masani o le BNC masini, matou masini masini faʻapitoa mai ni mea faʻapitoa O nisi o mea o mea tatou te faia e le apamemea e aofia ai ma le tagata apamemea, ma uamea, ma le poto masani i le mea e manaomia ai le tele o mea na e manaʻomia ai.

O la matou kilivaina vave ma tasi le vaiaso e tuʻuina atu ai faʻataʻitaʻiga o le CNC masini vaega. O le mea e mafai ona i ai le tele o tagata gaosi oloa i le aso e tasi o le CNC Ina ia maua ai o tatou manaʻoga.Favesticrity e sili atu nai lo le 46 seti o masini CNC ma masini, ma o loʻo iai ni fuafuaga e faʻatau ai le CNCC Schols.in e mautinoa o le 24-itula e sili atu mo le 24-itula o loʻo i luga o le 24-itula faigaluega i luga o le 24-itula faigaluega i luga o le 24-itula o loʻo i luga o le 24-itula faigaluega. O se tagata tomai faapitoa a tagata faigaluega ma tagata faatau.

Aiga> Faʻatau> CNC Milling Machines> Nickel faʻapipiʻi le saʻo CNC masini
Auina atu le Suʻega
*
*

O le a matou faʻafesoʻotaʻia oe

Faatumu nisi faʻamatalaga ina ia mafai ona fesoʻotaʻi ma oe vave

Faʻalauaiteleina Faʻamatalaga: E taua tele lou faʻalilolilo ia te i tatou. E le faailoaina e le ma kamupani ia oe lava faʻamatalaga i soʻo se mea e faʻatagaina ai lau faʻatagaga.

Auina atu